Verbind je met ons

Privacy Policy

Bedankt voor het gebruik van onze diensten (“Diensten”). Wanneer u onze Services gebruikt, vertrouwt u ons uw gegevens toe. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is en werken er hard aan om uw informatie te beschermen en u de controle te geven.

Dit privacybeleid is bedoeld om u te helpen begrijpen welke informatie we verzamelen, waarom we deze verzamelen en hoe u uw informatie kunt bijwerken, beheren en verwijderen. Definities Diensten zijn diensten die worden geleverd door Sentosa Blockchain Pte Ltd, dba eHalal Group (“eHalal Group” of “Wij”), een onafhankelijk particulier bedrijf in de Republiek Singapore met kantoren in Wiesbaden, Duitsland en Bangkok, Thailand.

Persoonlijke gegevens zijn gegevens over een levende persoon die kan worden geïdentificeerd aan de hand van die gegevens (of van deze en andere informatie die in ons bezit is of waarschijnlijk in ons bezit zal komen). Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service, hetzij door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Cookies zijn kleine stukjes gegevens die op uw apparaat (computer of mobiel apparaat) worden opgeslagen. Gegevensbeheerder betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen of samen met andere personen) bepaalt voor welke doeleinden en op welke manier persoonlijke informatie wordt of zal worden verwerkt. Voor het doel van dit privacybeleid zijn wij een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens. Gegevensverwerker (of Dienstverlener) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens namens de gegevensbeheerder verwerkt. We kunnen gebruik maken van de diensten van verschillende Service Providers om uw gegevens effectiever te verwerken.

Betrokkene (of Gebruiker) is elke levende persoon die onze Service gebruikt en het onderwerp is van Persoonsgegevens. Gegevensverzameling en gebruik van persoonlijke gegevens Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot: E-mailadres Voornaam en achternaam Telefoonnummer Adres, staat, provincie, postcode, plaats Cookies en gebruiksgegevens.

We kunnen uw Persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen of alle van deze berichten van ons te ontvangen door de uitschrijflink of de instructies te volgen die in elke e-mail die we sturen wordt gegeven. Gebruiksgegevens We kunnen ook informatie verzamelen over hoe de Service wordt geopend en gebruikt ("Gebruiksgegevens").

Deze gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol-adres van uw computer (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens. Tracking- en cookiegegevens We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en om bepaalde informatie vast te houden.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Trackingtechnologieën die ook worden gebruikt, zijn bakens, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Service te verbeteren en te analyseren. U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze Service niet kunt gebruiken. Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

Sessie Cookies – We gebruiken Sessiecookies om onze Service te laten werken.

Voorkeurscookies – We gebruiken voorkeurscookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.

Beveiligings Cookies – We gebruiken beveiligingscookies voor beveiligingsdoeleinden.

Advertentiecookies – Advertentiecookies worden gebruikt om u te voorzien van advertenties die relevant kunnen zijn voor u en uw interesses.

Gebruik van gegevens Sentosa Blockchain Pte Ltd gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden: Om onze Service te leveren en te onderhouden Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze Service Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Service wanneer u daarvoor kiest Om klantenondersteuning te bieden Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze Service kunnen verbeteren Om het gebruik van onze Service te controleren Om technische problemen op te sporen, te voorkomen en aan te pakken Om u nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie te verstrekken over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden zijn vergelijkbaar met de informatie die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen

Bewaring van gegevens – Sentosa Blockchain Pte Ltd bewaart uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid. We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze wettelijke overeenkomsten en beleid af te dwingen. Sentosa Blockchain Pte Ltd zal ook gebruiksgegevens bewaren voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze Service te verbeteren, of als we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van gegevens - Uw informatie, inclusief persoonlijke gegevens, kan worden overgedragen naar - en onderhouden op - computers die zich buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied bevinden waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

Als u zich buiten Singapore bevindt en ervoor kiest om ons informatie te verstrekken, houd er dan rekening mee dat we de gegevens, inclusief Persoonsgegevens, naar Singapore en Duitsland overdragen en daar verwerken. Uw toestemming voor dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, geeft aan dat u instemt met die overdracht. Sentosa Blockchain Pte Ltd zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij er voldoende controles zijn, waaronder de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Rechtsgrondslag voor het verwerken van persoonsgegevens onder de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Als u uit de Europese Economische Ruimte (EER) komt, hangt de rechtsgrondslag van Sentosa Blockchain Pte Ltd voor het verzamelen en gebruiken van de persoonsgegevens beschreven in dit privacybeleid af van de persoonsgegevens die we verzamelen en de specifieke context waarin we het verzamelen. Sentosa Blockchain Pte Ltd kan uw Persoonsgegevens verwerken omdat: We een contract met u moeten uitvoeren U ons toestemming hebt gegeven om dit te doen De verwerking is in ons legitieme belang en wordt niet terzijde geschoven door uw rechten Voor doeleinden van betalingsverwerking Om te voldoen aan de wet Openbaarmaking van gegevens voor wetshandhaving Onder bepaalde omstandigheden kunnen we worden verplicht om uw persoonlijke gegevens vrij te geven als dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijv. een rechtbank of een overheidsinstantie). We kunnen uw persoonlijke gegevens te goeder trouw bekendmaken dat een dergelijke actie noodzakelijk is om: om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Om onze rechten te beschermen en te verdedigen. Om mogelijke misstanden in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken. Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Dienst of het publiek te beschermen. Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid. Beveiliging van gegevens We bouwen beveiliging in onze Services om uw informatie te beschermen. Al onze services zijn gebouwd met sterke beveiligingsfuncties die uw informatie continu beschermen. De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele methode van verzending via internet of methode van elektronische opslag 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Uw gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten. Sentosa Blockchain Pte Ltd streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen het gebruik van uw persoonlijke gegevens te corrigeren, aan te passen, te verwijderen of te beperken. Als u op de hoogte wilt worden gehouden van welke Persoonsgegevens wij van u hebben en als u wilt dat deze uit onze systemen worden verwijderd, neem dan contact met ons op. In bepaalde omstandigheden hebt u de volgende gegevensbeschermingsrechten: Het recht op toegang, bijwerken of verwijderen van de informatie die we over u hebben. Waar mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte met uw accountinstellingen. Kunt u deze handelingen niet zelf uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.

Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw informatie te laten corrigeren als die informatie onjuist of onvolledig is. Het recht om bezwaar te maken. U heeft het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw Persoonsgegevens. Het recht op beperking. U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken. Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om een ​​kopie te krijgen van de informatie die wij over u hebben in een gestructureerd, machineleesbaar en veelgebruikt formaat. Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken waar Sentosa Blockchain Pte Ltd op uw toestemming vertrouwde om uw persoonlijke informatie te verwerken. Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER). Serviceproviders We kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om onze Service ("Service Providers") te vergemakkelijken, om de Service namens ons te leveren, om Servicegerelateerde services uit te voeren of om ons te helpen analyseren hoe onze Service wordt gebruikt. Deze derden hebben alleen toegang tot uw Persoonsgegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken. Analyse We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

Google Analytics – Google Analytics is een webanalyse-service aangeboden door Google die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren. U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser-add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy en voorwaarden: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Adverteren - We kunnen externe serviceproviders gebruiken om advertenties aan u te tonen om onze service te ondersteunen en te onderhouden. Google AdSense & DoubleClick Cookie Google gebruikt als externe leverancier cookies om advertenties op onze Service weer te geven. Google's gebruik van de DoubleClick-cookie stelt Google en zijn partners in staat om advertenties aan onze gebruikers weer te geven op basis van hun bezoek aan onze Service of andere websites op internet. U kunt zich afmelden voor het gebruik van de DoubleClick-cookie voor op interesses gebaseerde advertenties door naar de webpagina Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/ads/preferences/

Gedragsremarketing Sentosa Blockchain Pte Ltd gebruikt remarketingdiensten om op websites van derden te adverteren nadat u onze Dienst hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om advertenties te informeren, te optimaliseren en weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service. Google AdWords De Google AdWords-remarketingservice wordt geleverd door Google Inc.

U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en de Google Display Netwerk-advertenties aanpassen door naar de pagina Instellingen voor Google-advertenties te gaan: https://www.google.com/settings/ads

Google beveelt ook aan de Google Analytics Opt-out Browser Add-on te installeren - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout – voor uw webbrowser.

Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Google naar de webpagina Google Privacy en voorwaarden: https://policies.google.com/privacy

Sociale netwerkdiensten – U kunt zich rechtstreeks via de Dienst registreren om lid te worden van de Dienst of door in te loggen op uw account bij een sociale netwerkdienst van een derde partij (“SNS”) via onze Dienst (bijv. Facebook of Google). Als u ervoor kiest om u te registreren via een SNS, of om uw account later aan de Service te koppelen aan uw account met een SNS, zullen we de persoonlijke informatie gebruiken die u aan de SNS hebt verstrekt (zoals uw naam, e-mailadres, geslacht en andere informatie die u openbaar maakt via de SNS) om uw account aan te maken. Houd er rekening mee dat de informatie die we van en via een SNS verzamelen, afhankelijk kan zijn van de privacy-instellingen die u hebt ingesteld met de SNS en de toestemmingen die u ons verleent in verband met het koppelen van uw account aan de Service aan uw account met een SNS.

Afgezien van wat we kunnen delen met de SNS zoals hieronder beschreven, wordt de persoonlijke informatie die een SNS over u heeft door de SNS verkregen, onafhankelijk van onze Service, en wij zijn er niet verantwoordelijk voor. De Service kan ook aanvullende interacties toestaan ​​tussen de Service en een website, service of andere contentprovider van een derde partij, zoals u in staat stellen om content leuk te vinden of te delen met een SNS van een derde partij. Als u ervoor kiest om inhoud leuk te vinden of te delen, of om anderszins informatie van of via onze Service te delen met een site of service van een derde partij, kan die informatie openbaar worden weergegeven en kan de derde partij toegang hebben tot informatie over u en uw gebruik van onze Service (en we hebben mogelijk toegang tot informatie over u van die derde partij).

Deze functies kunnen uw IP-adres verzamelen, welke pagina u op onze site bezoekt, en kunnen een cookie plaatsen om de functie goed te laten werken. Uw interacties met derden via een SNS of vergelijkbare functies worden beheerst door het respectieve privacybeleid van die derden. U verklaart dat u het recht heeft om uw SNS-account te gebruiken voor de hierin beschreven doeleinden zonder dat u enige van de algemene voorwaarden schendt die van toepassing zijn op de SNS, en zonder ons te verplichten enige vergoedingen te betalen of ons te onderwerpen aan gebruiksbeperkingen opgelegd door dergelijke SNS. Houd er rekening mee dat uw relatie met een SNS uitsluitend wordt beheerst door uw overeenkomst(en) met een dergelijke SNS. Als uw SNS-account wordt beëindigd, worden functies die zijn ingeschakeld via de koppeling tussen uw account en uw SNS-account ook beëindigd.

Facebook

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.facebook.com/privacy/explanation

Kopen Google Reviews

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://policies.google.com/privacy

Twitter

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://twitter.com/en/privacy

Links naar andere sites – Onze service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid van elke site die u bezoekt te lezen. We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden. Privacy van kinderen Onze Service richt zich niet tot personen onder de 18 jaar (“Kinderen”).

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de leeftijd van 18. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder de toestemming van de ouders te verifiëren, ondernemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen. We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de "ingangsdatum" bovenaan dit Privacybeleid bijwerken. U wordt geadviseerd om dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op:

Door deze pagina te bezoeken op onze hier ansehen Op telefoonnummer: +65-6 81-85704

Selecteer Taal

Onze projecten

Halal kopen

Halal kopen

Wereldwijde voedselmerken

Moslimvriendelijke reizen en rondleidingen

Halal B2B-marktplaats

Halal gegevensonderzoek

Bijgewerkte reisgidsen

Moslimvriendelijke hotels

Halal Affiliate Programma

eHalal Crypro-token

Halal kopen

Halal kopen

Populair halal eten

Halal voedselcategorieën

eHalal-onderzoek:

eHalal.io Google Nieuws

Volg ons op Google Nieuws
advertentie